Προφίλ

Λίγα Λόγια

Η σχολή μας ξεκίνησε να λειτουργεί με ιδρύτρια την Ρεγγίνα Θεοτόκη το 1996, έχοντας κοντά της άξιους δασκάλους και κάνοντας τις ετήσιες παραστάσεις της σχολής και άλλες εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς σκοπούς, πάντα με επιτυχία.

Το 1986 διπλωματούχος της σχολής χορού Αθηνών Δέσποινας Γρηγοριάδου και με μεταπτυχιακές σπουδές στην Σόφια και Βάρνα της Βουλγαρίας, μπήκε στη σχολή σαν καθηγήτρια μόνη της έχοντας πάντα κοντά της άξιους δασκάλους χορού έλληνες και ξένους.

Αμέσως δημιούργησε το "κέντρο χορού" με τις εκλεκτές μαθήτριες της και έδωσε παραστάσεις τις οποίες πλαισιώνουν χορευτές από την όπερα της Σοφίας, χορεύοντας κλασσικό ρεπερτόριο όπως: Ζιζέλ - Σταχτοπούτα - Πακίτα - Καρυοθραύστης κ.α.

Η σχολή φροντίζοντας για την πρόοδο των μαθητριών της, έχει κάνει πολλά σεμινάρια κλασσικού μπαλέτου και σύχρονου χορού καλώντας καλλιτέχνες διεθνούς φήμης όπως: Ιάσεν Βαλτσάνοφ, Μιλένα Σιμεόνολα, Βέσα Τόνοβα καθώς και χορευτές από άλλες ευρωπαικές χώρες.

Η σχολή χορού "Τζένη Θεοτόκη", έχει το δικαίωμα να δίνει βεβαιώσεις του συστήματος κλασσικού μπαλέτου Vaganova.

Η σχολή όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας της έχει εκπαιδεύσει μαθήτριες που συνεχίζοντας τις σπουδές τους σε επαγγελματικές σχολές είναι τώρα επιτυχημένες χορεύτριες και δασκάλες.

Μερικές από αυτές είναι: Ντούση Γιάννα, Τριανταφύλλου Κλεοπάτρα, Παπαδάτου Έλλη, Γιωτάκη Τζίνα, Κουσούνη Βίκη, Πετροπούλου Εύα κ.α.

Εγγραφές από 1 Σεπτεμβρίου καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής. 

Δραστηριότητες

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ